COOK-KEY

THERMOMIX® COOK-KEY®

Een oneindige bron aan kookinspiratie

Introductie Cook-Key®

Cook-Key® is de sleutel om uw TM5 toegang te geven tot duizenden recepten.

1. ONTDEK

Ontdek alle recepten op Cookidoo.be

2. VERBIND

Synchroniseer recepten met uw Thermomix® door de Cook-Key® ermee te verbinden

3. KOOK

Gebruik de Guided Cooking-optie via de Cook-Key®

Bestellen

129 €

(Inclusief 6 maanden gratis Cookidoo®-lidmaatschap.)

36 €/ jaar

(Na 6 maanden gratis Cookidoo®-lidmaatschap.)

Waarom de Cook-Key® en Cookidoo® gebruiken?

Toegang tot duizenden Guided Cooking-recepten wereldwijd

Plan uw wekelijks menu en maak uw boodschappenlijst

Organiseer uw eigen schat aan recepten

Voeg nota’s toe om uw recepten te personaliseren

[videogallery id=”thermomix_youtube_videos”]

FAQs

Cook-Key®

Cook-Key® is een innoverend accessoire voor uw TM5 waarbij u toegang krijgt tot al uw favoriete Cookidoo.be-recepten alsook de weekplanner rechtstreeks op uw TM5-scherm. Het is heel eenvoudig: browse – synchroniseer – kook. Blader door cookidoo.be en creëer een eigen bibliotheek met favoriete recepten en weekplanning. Breng uw Cook-Key aan op de Thermomix, maak vervolgens verbinding via wifi en synchroniseer ten slotte uw recepten. Eenmaal gesynchroniseerd kunt u starten met het maken van uw favoriete recepten. U volgt gewoon de stapsgewijze instructies op uw Thermomix®-display om zo perfecte recepten te creëren. Bij aankoop van een Cook-Key® ontvangt u gedurende 6 maanden een gratis abonnement op Cookidoo.be. Hierdoor krijgt u toegang tot meer dan 26,000 recepten van 12 verschillende landen en maandelijks komen er recepten bij.

Op de Cook-Key® kunt u het basiskookboek zetten waardoor u onmiddellijk kunt starten met koken. Bovendien staan nog veel meer Guided Cooking-recepten op Cookidoo® die u kunt sturen naar de Cook-Key®. De Cook-Key® wordt geleverd met een gratis abonnement van 6 maanden voor Cookidoo®.be. Dit abonnement geeft volledige toegang tot alle Guided Cooking-recepten op Cookidoo.be®.

U kunt de Cook-Key® bestellen samen met uw Thermomix® TM5 bestellen bij uw advisor. U kunt de Cook-Key eveneens kopen via de online shop.

U kunt de Cook-Key® apart bestellen of als extra accessoire bij de Thermomix® TM5

Cookidoo®

Cookidoo® is het online receptenplatform voor uw Thermomix®. U vindt er inspiratie met een grote variatie aan Guided Cooking-recepten op Cookidoo® en u kunt eveneens uw persoonlijke receptenbibliotheek samenstellen. U kunt bovendien verschillende tools gebruiken om uw recepten te organiseren: eigen receptenlijsten samenstellen, persoonlijke nota’s aan recepten toevoegen, een weekplanner en boodschappenlijstje maken enzovoort. U heeft een Cookidoo®-account nodig om de Cook-Key® te activeren. Alle receptencollecties op Cookidoo® zijn beschikbaar voor verkoop. Recipe Chips® kunnen zo geactiveerd worden dat u altijd en overal toegang heeft tot uw recepten. Wanneer u een Cook-Key® in Cookidoo® activeert, krijgt u gratis toegang tot alle Guided Cooking-recepten voor een proefperiode van 6 maanden.

Een account registreren op Cookidoo® is gratis. Als u toegang wenst tot de wereldwijde bibliotheek van Cookidoo®-recepten, kunt u een jaarabonnement aankopen voor 36 euro. Met de aankoop van een Cook-Key® ontvangt u automatisch een gratis abonnement van 6 maanden.

Wanneer u een Cook-Key® koopt en activeert zult u gratis een abonnement voor Cookidoo® van 6 maanden ontvangen. U kunt dan uw persoonlijke receptenlijst en/of uw weekplanner samenstellen. Verbind daarna de Cook-key® aan uw Thermomix® TM5 en maak een verbinding via wifi. Eenmaal de synchronisatie is voltooid zullen al uw gekozen recepten beschikbaar zijn op de Cook-Key® en heeft u toegang tot al uw favoriete recepten via Guided Cooking. Indien u uw opgeslagen recepten wil updaten, kunt u gemakkelijk aanpassingen doen in Cookidoo® en achteraf hersynchroniseren met de Cook-Key®.

In uw receptenbibliotheek vindt u alle recepten en collecties die u heeft aangekocht. Deze  worden gemarkeerd met een klein ‘hoofd’-symbooltje rechtsonder op de cover. Collecties en recepten die u nog kunt aankopen staan gemarkeerd met een winkelwagen-symbool. Als u een Cookidoo®-abonnement heeft, krijgt u toegang tot alle recepten op het Cookidoo® platform wereldwijd. De internationale recepten verschijnen in hun originele taal.

Cookidoo® abonnement

Met een Cookidoo®-abonnement krijgt u toegang tot alle recepten op het Cookidoo®-platform wereldwijd. De internationale recepten verschijnen in hun originele taal.

Een jaarlijks abonnement op Cookidoo®.be kost 36 euro. Wanneer u uw Cook-Key® activeert, ontvangt u een gratis Cookidoo® abonnement voor 6 maanden.

Met de aankoop van uw Cook-Key® krijgt u toegang tot alle recepten op het Cookidoo®-platform wereldwijd en dit gedurende 6 maanden. Het gratis abonnement start automatisch wanneer u uw Cook-Key® activeert. Het gratis abonnement eindigt na 6 maanden. U wordt verwittigd wanneer het abonnement bijna ten einde loopt en er wordt gevraagd of u het al dan niet wilt verlengen. De prijs voor een 1-jaarabonnement op Cookidoo®.be is 36 euro.

De recepten die u niet hebt aangekocht via receptencollecties of door receptensleutels te registreren zijn niet meer beschikbaar.

Natuurlijk! Al de recepten die in uw receptenbibliotheek staan omdat u ze heeft aangekocht of omdat u uw receptensleutels heeft geactiveerd, kunnen nog altijd gesynchroniseerd worden naar uw Cook-Key®.

Wanneer uw gratis Cookidoo®-abonnement is afgelopen, zult u nog enkel toegang hebben tot de recepten in uw receptenbibliotheek. Dit zijn dus enkel de recepten/collecties die u heeft aangekocht en de receptenchips die u heeft geactiveerd. Alle abonnementsrecepten op uw Cook-Key® zullen worden verwijderd bij uw volgende synchronisatie.

Voor het ogenblik zijn er 2 soorten abonnementen: eerst is er het gratis 6 maanden abonnement op Cookidoo.be® dat onmiddellijk start bij activatie van uw Cook-Key® in uw profiel op Cookidoo.be®. Daarna krijgt u de keuze om het abonnement te verlengen tegen een jaarlijkse kost van 36 euro.