FAQ

FAQs

Cook-Key®

De Cook-Key® is een innoverend accessoire voor uw TM5 waarbij u toegang krijgt tot uw favoriete Cookidoo.be recepten alsook de weekplanner rechtstreeks op uw TM5-scherm. Het is heel eenvoudig: browse – synchroniseer – kook. Blader door cookidoo.be en creëer een eigen bibliotheek met favoriete recepten en weekplanning. Verbind uw Cook-Key® met de Thermomix®, maak vervolgens een wifi-verbinding en synchroniseer ten slotte uw recepten. Eenmaal gesynchroniseerd kunt u starten met het maken van uw favoriete recepten. U volgt gewoon de stapsgewijze instructies op uw Thermomix® display zo perfecte gerechten tevoorschijn te toveren. Bij de aankoop van een Cook-Key® ontvangt u gedurende 6 maanden een gratis abonnement op Cookidoo.be. Hierdoor krijgt u toegang tot meer dan 26,000 recepten uit 12 verschillende landen waar bovendien maandelijks diverse recepten bijkomen.

Op de Cook-Key® kan je het basiskookboek zetten, zo kunt u onmiddellijk starten met koken. En er staan nog heel veel meer Guided Cooking-recepten op Cookidoo® die u kunt sturen naar uw Cook-Key®. De Cook-Key® wordt geleverd met een gratis abonnement op Cookidoo®.be voor 6 maanden. Het abonnement geeft volledige toegang tot alle Guided Cooking-recepten op Cookidoo.be®.

U kunt de Cook-Key® samen met de Thermomix® TM5 bestellen bij uw advisor. U kunt de de Cook-Key eveneens kopen via de online shop.

U kunt de Cook-Key® apart bestellen of als extra accessoire bij de Thermomix® TM5

Cookidoo®

Cookidoo® is het online receptenplatform voor de Thermomix®. U vindt er inspiratie met een grote variatie aan Guided Cooking-recepten op Cookidoo® en u kunt er uw persoonlijke receptenbibliotheek samenstellen. U kunt verschillende tools gebruiken om uw recepten te organiseren: eigen receptenlijsten aanmaken, persoonlijke nota’s aan recepten toevoegen, een weekplanner en boodschappenlijstje maken enzovoort. Om de Cook-Key® te activeren heeft u een Cookidoo®-account nodig. Alle receptencollecties op Cookidoo® kunnen aangekocht worden. Recipe Chips® kunnen zo geactiveerd worden dat u altijd en overal toegang heeft tot recepten. Wanneer u de Cook-Key® in Cookidoo® activeert, krijgt u 6 maand lang gratis toegang tot alle Guided Cooking-recepten.

Een account registreren op Cookidoo® is gratis. Indien u toegang wenst tot de wereldwijde bibliotheek van Cookidoo®-recepten, kunt u een jaarabonnement aankopen voor 36 euro. Met de aankoop van een Cook-Key® ontvangt u automatisch een gratis abonnement van 6 maanden.

Wanneer u een Cook-Key® koopt en activeert, ontvangt u 6 maanden lang een gratis abonnement voor de Cookidoo®. U kunt dan uw persoonlijke receptenlijst en/of uw weekplanner samenstellen. Verbindt de Cook-key® aan de Thermomix® TM5 en maak daarna een verbinding via wifi. Eenmaal de synchronisatie is voltooid zullen al uw gekozen recepten beschikbaar zijn op de Cook-Key®, en heeft u toegang tot al uw favoriete recepten via Guided Cooking. Wanneer u gewenste recepten wil updaten, kunt u veranderingen aanbrengen in de  Cookidoo® en vervolgens hersynchroniseren met de Cook-Key®.

In uw receptenbibliotheek vindt u alle recepten en collecties die u heeft aangekocht. Deze worden gemarkeerd met een klein ‘hoofd’-symbooltje rechtsonder op de cover. Collecties en recepten die u nog kunt aankopen staan gemarkeerd met een winkelwagensymbool. Indien u een Cookidoo® abonnement heeft, krijgt u toegang tot alle recepten op het Cookidoo® platform wereldwijd. De internationale recepten verschijnen in hun originele taal.

Cookidoo® abonnement

Met een Cookidoo®-abonnement krijgt u toegang tot alle recepten op het Cookidoo®-platform wereldwijd. De internationale recepten verschijnen in hun originele taal.

Een jaarlijks abonnement op Cookidoo®.be kost 36 euro. Wanneer u uw Cook-Key® activeert, ontvangt u een gratis Cookidoo® abonnement voor 6 maanden.

Met de aankoop van uw Cook-Key® krijgt u toegang tot alle recepten op het Cookidoo®-platform wereldwijd en dit gedurende 6 maanden. Het gratis abonnement start automatisch wanneer u uw Cook-Key® activeert. Het gratis abonnement eindigt na 6 maanden. U wordt verwittigd wanneer het abonnement bijna ten einde loopt en er wordt gevraagd of u het al dan niet wil verlengen. De prijs voor een 1-jaarabonnement op Cookidoo®.be is 36 euro.

De recepten die u niet heeft aangekocht via receptencollecties of door receptensleutels te registreren zijn niet meer beschikbaar.

Natuurlijk! Al de recepten die in uw receptenbibliotheek staan omdat u ze heeft aangekocht of omdat u uw receptensleutels heeft geactiveerd, kunnen nog altijd gesynchroniseerd worden naar de Cook-Key®.

Wanneer uw gratis Cookidoo®-abonnement is afgelopen, zult u nog enkel toegang hebben tot de recepten in uw receptenbibliotheek. Dit zijn dus enkel de recepten/collecties die u heeft aangekocht en de receptenchips die u hebt geactiveerd. Alle abonnement-recepten op de Cook-Key® zullen worden verwijderd bij de volgende synchronisatie.

Op dit ogenblik zijn er 2 soorten abonnementen. Eerst is er het gratis abonnement op Cookidoo.be® voor zes maanden dat onmiddellijk start bij de activatie van de Cook-Key® in uw profiel op Cookidoo.be®. Daarna krijgt u de keuze om het abonnement te verlengen tegen een jaarlijkse kost van 36 euro.