Uw slimme keuken assistent

Thermomix® geeft u eindeloze mogelijkheden die u zich nooit eerder had voorgesteld.

Ontdek de TM6

Naast hakken, braden, kneden of stomen, kan de nieuwe Thermomix® TM6 zelfs fruiten op 160°C of langzaam koken – in totaal verenigt het meer dan 20 apparaten in één. Het doet sous vide (vacuüm koken) en het fermenteert. Ongeacht wat u graag eet of hoe u wilt koken – met Thermomix® wordt niet alleen het kookproces eenvoudiger, maar krijgt u ook onbeperkte kookinspiratie en instructies.

HOE TE KOPEN

Nieuwe veiligheidsinstructies op uw Thermomix®-apparaat

Vanwege een uiterst zeldzaam probleem bij het gebruik van de Thermomix® TM6-maatbeker, hebben we een nieuwe versie van de TM6- en TM5-software geïmplementeerd. Alle betrokken Cookidoo®-recepten zijn bijgewerkt zodat ze toegankelijk zijn in begeleid koken met de nieuwe veiligheidsinstructies. Uw Thermomix®-apparaat begeleidt u stap voor stap tijdens de bereiding en vertelt u welk specifiek accessoire u dient te gebruiken om de opening in het deksel van de mengbeker af te dekken, naargelang het geselecteerde recept of de gekozen kook functie.

Meer informatie over de nieuwe software-update

De allernieuwste Thermomix® ervaring

De Thermomix® TM6 is een semi-automatische kookassistent die het werk doet van 12 apparaten, waardoor u enkel nog de leuke dingen hoeft te doen.

Wat is nieuw bij de Thermomix® TM6?

Geweldige nieuwe technologie

De TM6 verschilt in eerste instantie van zijn voorganger, de TM5, van buitenaf door zijn grotere scherm. De nieuwe processor met 16 GB flashgeheugen biedt bijna onbeperkte mogelijkheden voor nieuwe functies en functie-upgrades via reguliere software-updates. De geoptimaliseerde verwarming biedt nauwkeurige opwarming in stappen van 1 graad van 37 graden tot 160 graden. De weegfunctie is drastisch verbeterd. De weegschaal biedt nu zelfs een nauwkeurigheid van 1 g in het gehele weegbereik, tot 3000 g per gewogen maat.

Een nieuw groter scherm

Het grotere scherm van 6,8 inch op de TM6 is niet alleen groter, maar ook helderder. Dit gloednieuwe meeslepende touchscreen maakt de gebruikersinterface intuïtiever in gebruik en navigeren is meer dan ooit bevredigend. Met het extra voordeel van directe toegang tot Cookidoo®, zien recepten er nog beter uit en wordt uw kookervaring leuker dan ooit tevoren.

Zelf reinigen modus

De Pre-Clean-modus maakt het schoonmaken echt een stuk gemakkelijker, maar u hoeft deze niet elke keer uit te voeren wanneer het apparaat wordt ingesteld. Toch zijn er enkele recepten waarbij het erg handig is om deze slimme, automatische voorreiniging ter beschikking te hebben, die zich aanpast aan de restjes en hun consistentie in de kom.

Cookidoo® integratie

Met de TM6 heeft u nu directe toegang tot Cookidoo ®. U bent vrij om op elk gewenst moment recepten te bekijken, geïnspireerd te worden, plannen te maken of direct te beginnen met koken via het Thermomix-scherm. Een tweede apparaat is niet langer nodig om naar Cookidoo® te gaan. Meer dan 40.000 heerlijke recepten zijn permanent beschikbaar via een Cookidoo®-abonnement, rechtstreeks op de Thermomix® en wachten er gewoon om ontdekt te worden.

De meest veelzijdige Thermomix® tot op heden

Introductie van nieuwe kookmodussen om uw leven nog eenvoudiger en smakelijker te maken

Karameliseren

Maak van geroosterde aroma’s, geschroeid vlees en sensationele karamel smaken een deel van uw keuken.

Sous-vide

Word een expert in het garen van vlees en vis met de nieuwe Sous-vide modus.

Fermenteren

Of neem de gezonde weg met probiotische yoghurt of kimchi via de Fermenteer modus.

Slow Cooking

Bereid heerlijke pulled pork met de Slow-cooking modus.

Eierkoker

kook uw eitjes precies zoals u ze het liefste heeft zonder de temperatuur of de kooktijd in te hoeven stellen.

Rijstkoker

kook snelkookrijst met een lange korrel, witte basmatirijst, bulgur of andere graansoorten. Gebruik altijd het kookmandje in plaats van de maatbeker op het deksel van de mengbeker.

Wat bevat de Thermomix® TM6?

 • Basistoesel

 • Kookman-dje

 • Mes

 • Maatbeker

 • Spatel

 • Kookboek

 • Mengbeker

 • Mengbeker deksel

 • Varoma

 • Vlinder

 • Spatdeksel