Recipes

img_recipe_1

Onze kookboeken

Een verscheidenheid aan kookboeken, in verschillende talen en over diverse keukens van de wereld, is beschikbaar voor verkoop. Daarnaast zijn er vier internationale kookboeken van Vorwerk beschikbaar in verschillende talen.

Receptensleutels

Koken met de nieuwe Thermomix® is eenvoudiger en leuker dan ooit tevoren. Geniet van Guided Cooking via onze receptensleutels die de heerlijkste recepten direct op de Thermomix® tonen.

Cook-Key®

De Cook-Key® is een revolutionair accessoire voor de Thermomix® TM5 waardoor u draadloos verbinding kunt maken met het receptenplatform cookidoo.be.

COOKIDOO®

Het Cookidoo recepten platform is een universum van geteste en gecertificeerde Thermomix® recepten – nationale en internationale gerechten, gebak, zoute en zoete, desserts en nog veel meer.

Laat ons u inspireren en breng de wereldkeuken in uw Thermomix®! Word lid van Cookidoo® en geniet van toegang tot onze enorme bibliotheek van begeleide recepten. Met uw Cook – Key® ontvangt u een gratis abonnement van 6 maanden op www.cookidoo.be.

Cooking Class

Wij bieden een breed scala aan kooklessen aan. Woon een kookles bij en ontvang tips & tricks om uw Thermomix®-kennis naar een hoger niveau te tillen.